Sposób przygotowania

Ryz ugotować i odcedzić. Kapustę obrać z liści i liście ugotować-bardzo krótko!Mięso dać do rondelka, wkroić cebulę i dać masło.Wysmażyć aż wyparuje sok z mięsa. Wrzucić ryż i wymieszać. Nakładać łyżkę na liść kapusty, zawijać i ułożyć w rondlu. Zapiec w piekarniku przez 45 minut.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !