Sposób przygotowania

Galaretke przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Masło utrzec z cukrem pudrem i żołtkami, dodać zmielony ser, wymieszać. Dodać połowę teżejącej galaretki, rodzynki i ubite na sztywną pianę białka. Delikatnie wymieszać. Tortownicę wyłożyć biszkoptami. Namaczam je delikatnie w galaretce przyrządzonej z pół opakowania. Wylać mase serową i teżęjąca galaretkę. Można ozdobić owocami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo pyszny serniczek super na lato
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    lekki serniczek-pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    apetyczne ciasto, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !