Sposób przygotowania

Pstrąga najpierw dobrze umyć , oczyścić i natrzeć majerankiem ,solą pieprzem i skropić sokiem z cytryny odstawiamy na godzinkę do lodówki. Następnie rybę trzeba oprószyć mąką i usmażyć na małym ogniu długo.W między czasie kiedy nam pomalutku smaży się ryba , to roztapiamy masło i do masła dodajemy czosnek , wystarczą 2 ząbki. Rozdrobnić go i dodać do masła, kiedy już rybka będzie na talerzu polewamy rybę sosem i jeszcze skrapiamy sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być dobry
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Każda ryba mi smakuje nie wiem jak wam , ale dołożymy odpowiednie przyprawy i jest wyśmienita
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pstrąga lubię a z czosnkiem jest super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wypróbuję,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale smakowicie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    piękne zdjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dopiero musi smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !