Sposób przygotowania

Filety kroimy w dużą kostkę , tak samo zrobić z słoniną, cebulkę w talarki paprykę w kawałki. Na patyczki nakłuwać po kolei kawałki ryby, , słoninę , cebulę , paprykę . Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takich jeszcze nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z szczupaka nie robiłam,ale przepis ciekawy
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    można zrobić ze wszystkiego jak się ma pomysły
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysł,rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    bardzo ciekawy pomysł, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    chętnie wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kiedyś jadłam , sa wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !