Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane plastry bakłażana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sok z cytryny z 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane plastry bakłażana

Bakłażana pokroić na grubsze plastry; skropić sokiem z cytryny; posypać solą i pieprzem; obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej; smażyć na złoty kolor. Smacznego;-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak