Sposób przygotowania

Bakłażana przekroić wzdłuż, posolić , poczekać kilka minut aby wyszła goryczka i wydrążyć. Miąższ posiekać razem z cebulą oraz kolorową papryką, podsmażyć na oleju, dodać mięso i przyprawy, dusić kilka minut. Dodać przyprawy. Farszem napełnić bakłażana, na wierzchu można położyć ser z pleśnią pokrojony w paski i piec pod przykryciem ok. 30 minut. Można zamiast bakłażana użyć kabaczka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Rewelacyjny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    uwielbiam warzywa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !