Sposób przygotowania

Polędwicę kroimy w kawałeczki i posypujemy przyprawą. Marchew i selesr koimy w cienkie paseczki. Rozrabiamy sos sojowy na pół z miodem i nacieramy tam mięso. Na mięso układamy warzywa i odstawiamy na kilka godzin. po tym czasie smażymy mięso i warzywa na rozgrzanym oleju. Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu.podajemy na ciepło

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    uwielbiam takie dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    fajna ta chinszczyzna :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    cieszę się, że się podoba :) Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !