Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapustą, cebulą, marchewką i selerem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 sztuki
marchew 2 sztuki
seler 1 mały
cebula 1 mała
sok z połowy cytryny
sól
cukier 1 łyżeczka
bazylia
pietruszka 0,5 natki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapustą, cebulą, marchewką i selerem

Kapustę poszatkować, marchew i seler obrać zetrzeć na tarce na grubych oczkach, cebulę pokroić w piórka, wymieszać wszystko, dodać posiekaną pietruszkę, bazylię, sok z cytryny, sól, cukier.
Odstawić na godzinkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 26.01.2011 10:49
dodałabym troszeczkę oliwy albo oleju bo wtedy organizm lepiej przyswaja witaminy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak