Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy ze skórki, kroimy drobno lub ścieramy na tarce. Cebulkę obieramy i kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy oliwę i smażymy/dusimy pieczarki z cebulką. Doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do momentu wyparowania wody. Studzimy. Szczypiorek i kawałek papryki kroimy drobno i mieszamy z pieczarkami. Już w tej postaci przekąska jest pyszna, ale możemy zaostrzyć jej smak dodając musztardy (ilośc dowolna od łyżeczki po łyżkę).
Podajemy z ulubionym pieczywem.
Taki szybki tatar z pieczarek :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wygląda fantastycznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    i smakuje ;)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Świetna przekąska!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pychotka
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    moja rodzinka byłaby zachwycona
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    bo i takowe jest :) dziękuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    takie inne ;)
  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !