Sposób przygotowania

Szpinak umyć i obciąć końce. W garnku rozpuścić masło dodać łyżkę mąki i zrobić zasmażkę. Wrzucić szpinak i wymieszać razem. Chwile poddusić aż liście zmiękną. dodać 2 łyżki twarożku i wycisnąć czosnek. Doprawić delikatnie do smaku sola i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    zdrowe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha. Uwielbiam szpinak:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakoś nie mogę przekonać się do szpinaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !