Sposób przygotowania

Opłukaną i osuszoną szynkę nacieramy olejem i następnie przyprawami. Zawijamy w folię i odstawiamy do lodówki na 12 godz.
Do wysmarowanego naczynia przekładamy szynkę (bez folii) i dusimy do miękkości. Powstały sos zagęszczamy mąką pszenną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna ta szyneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Fajny, prosty przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajny kawałek mięska
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pycha mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam takie mięsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !