Sposób przygotowania

Ogórki obieramy ze skórki. Cztery przekrajamy wzdłuż, usuwamy pestki, Jeden kroimy w drobną kostkę. Tuńczyka odsączamy i rozdrabniamy niezbyt dokładnie. Ser rozcieramy i mieszamy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy tuńczyka, ogórek i szczyporek. Całośc mieszamy i odstawiamy do lodówki na pół godziny. Połówki ogórka napełniamy farszem przed samym podaniem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !