Sposób przygotowania

Z kostek rosołowych,jarzyn,cebuli,czosnku,ziela angielskiego,liści laurowych kucharka ugotować rosół (około 4 litry)i przecedzić.Do gotującego rosołu wrzucić makaron i gotować do miękkości.Dodać koncentrat pomidorowy i jeszcze przegotować.Śmietanę wlać do osobnego garnka i powoli dolewać 1/2 litra zupy,żeby śmietanę zahartować i całość wlać do zupy.Marchewkę i pietruszkę pokroić fantazyjnie i dodać do zupy.Doprawić do smaku maggi i posypać posiekaną natką pietruszki.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pomidorówkę można zrobić na tyle sposobów..... i zawsze jest pyszna! :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam,
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !