Sposób przygotowania

Najpierw gotujemy wodę z dodatkiem soli , po zagotowaniu wrzucamy jajka i gotujemy 3,5 minuty .Możemy dodać do jajka jakiś dodatek ja dodałam rzodkiewkę . Polecam , na śniadanie lub kolację .Dietetyczne.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to naprawdę świetne na śniadanko
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mój mąż jest specem od tych jaj
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mi od razu z jajkiem przypomina się dzieciństwo, babcia zawsze mi szykowała jajko a teraz ja sama
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też wolę na twardo ,ale mąż na miękko
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    osobiścię wole na twardo:-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    przysmak z dziecięcych lat:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !