Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z kaparami- surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dkg
cukier drobny 3 łyżeczki
oliwa 3 łyżki
kapary 100 gr

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z kaparami- surówka

Odcisnąć sok z kapusty. Kapustę drobno pokroić, zalać oliwą, wymieszać z cukrem i wstawić do lodówki na 15 minut. Jeszce raz wymieszać, sprawdzić, czy cukier się rozpuścił. Dorzucić kapary, przemieszać i podawać. Osobiście nie jestem fanem kaparów ale w takim zestawieniu smakuja wybornie!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 06.12.2013 23:13
Smaczny przepis na surówkę
Mati13 01.01.2013 20:37
tak nie jadłem, ciekawa propozycja
Goya 25.09.2011 18:12
super
novita23 31.07.2011 15:12
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak