Sposób przygotowania

Ryż wymieszać z natką pietruszki 2 łyżkami majonezu solą i pieprzem do smaku.
Ułożyć na dnie salaterki pierwszą warstwę .. Na wierzch ułożyć startą na tarce o średnich oczkach tarki marchewkę i oddzieloną od ości i rozdrobnioną rybę następnie rozłożyć drobno posiekaną cebulę posolić i rozsmarować resztę majonezu i posypać czerwoną papryczką . Na wierzchu rozłożyć warstwę jajek startych na średnich oczkach tarki . Pozostawić do schłodzenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Nie robilam takiej salatki, ani tez nie próbowalam, ale zestawienie skladników jest ciekawe!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wygląda rewelacyjnie i mam nadzieję, że równie dobrze smakuje, bo wkrótce ją wypróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pięknie się prezentuje
  • 0
    img_3107_b-2
    Opublikowano

    Kamila_Domecka

    Wygląda wyśmienicie, chętnie ją przyrządzę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !