Sposób przygotowania

Upiec dwa biszkopty z 6 jaj lub kupić gotowe. Mak zaparzyć przemleć przez maszynkę dwa razy. Margarynę rozpuścić w naczyniu, dodać przemielony mak, rodzynki orzechy, kandyzowaną skórkę pomarańczową, aromaty. Cwilę posmażyć na wolnym ogniu. Wyłożyć masę makową na jeden biszkopt przyłożyć drugim, docisnąć, polukrować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki biszkopt musi być bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Taki lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !