Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, wrzucić do osolonego wrzątku, ugotować i odcedzić.
Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć, cebulę posiekać i dołożyć do smażonej kiełbasy. Poddusić, włożyć kapustę, doprawić kolendrą i rozmarynem, osolić solą czosnkową, oprószyć pieprzem ziołowym i chwilę razem smażyć. Koncentrat pomidorowy rozcieńczyć kilkoma łyżkami wody i wlać do kapusty. Dusić jeszcze chwilę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Tak nie doprawiałam jeszcze - muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Kolendra to przyprawa, ktora bardzo lubie i dodaje ja do wielu potraw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie dodawałam jeszcze kolendry do kapusty:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !