Sposób przygotowania

Mięso pokrajać w kostkę, otoczyć w mące obrumienić na smalcu, osolić. Dodać pokrajaną cebulę wymieszaną z mieloną papryką. Podlać odrobiną wody, dodać oczyszczoną z nasion i pokrajaną paprykę. Dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy będzie miękkie wymieszać ze śmietaną i koncentratem pomidorowym. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z kluskami kładzionymi i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda genialnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !