Sposób przygotowania

Przesiany cukier puder ucieramy powoli wlewając sok z cytryny i 2-3 łyżki wrzątku.Dodajemy kurkumę i dokładnie mieszamy .Gotowym lukrem polewamy np.babkę .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    o cos nowego
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    na dodanie kurkumy do lukru jakoś nie wpadłam, dzięki za podpowiedź
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Kurkuma pięknie barwi na żółto:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    praktyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mam pytanie, czy kurkuma jest wyczuwalna w smaku lukru
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pomysłowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !