Sposób przygotowania

Łososia i chudy boczek pokroić na kawałki. Oprószyć je delikatnie solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Boczek natrzeć czosnkiem. Cytryny dokładnie wyszorować, sparzyć wrzątkiem i pokroić w ćwiartki. Na szpadki do szaszłyków nadziewać po kolei boczek, łososia i cytryny( na przemian). Tak przygotowane szaszłyki grillować na aluminiowych tackach z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    uwielbiam rybki!
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lubię łososia :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a łosoś na to nie możliwe
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !