Sposób przygotowania

Mięso podsmażyć na rozpuszczonej margarynie. Smażyć 20 minut. Po 10 minutach dodać posiekaną cebulę i przyprawy. Pod koniec smażenia dodać 3-4 łyżek sosu do spaghetti. Smażyć jeszcze kilka minut. Potrawę można dodawać również jako dodatek do spaghetti.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo fajna potrawka ;p
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kristo89

    brzydka, ale dobra!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami- Świetna potrawka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !