Sposób przygotowania

Biszkopt;Ubić białka dodać cukier i żółtka. Ubijać tak długo aż nie będzie ciasto spadać z łyżek z miksera. Mąkę przesiać wymieszać z proszkiem ,powoli dodawać do jajek i mieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Piec około 20 min w 170 st.
Masa budyniowa;Budynie ugotować na soku pomarańczowym.Gorący budyń wylać na biszkopt.Na budyniu ułożyć delicje.
Ptasie mleczko\'śnieżki ubić na mleku i dodać tężejącą galaretkę ugotowaną w 0,5 l wody.Wylać na delicje.Na górze polać polewą.
Polewa;W garnuszku wszystkie składniki ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Wychłodzić i polać ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    śliczne cudo :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ładne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    fajne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale super ciacho,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pyszne są ciasta z delicjami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    napewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    musi być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam takie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !