Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z wedzonej makreli

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 20 dag
masło roślinne 15 dag
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wedzonej makreli

Oczyszczoną z ości makrelę bardzo drobno pokrajać, połączyć z utartym masłem, doprawić do smaku i dokładnie wymieszać.Podawać do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 08.11.2013 19:34
Na kanapki w sam raz.
Katarzyna59 28.07.2012 20:45
pyszna
anulka69 22.01.2012 19:22
lubię pasty rybne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak