Sposób przygotowania

Do naczynia żaroodpornego włożyć wątróbkę, wsypać mąkę i pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać margarynę i zalać to wszystko wodą. Piec w piekarniku, aż wątróbka zmięknie.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam,
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubie watróbkę;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    w takim wykonaniu jeszcze nie jadłam wątróbki
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    jadalne ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !