Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować,marchew,jabłka zetrzeć na dużych oczkach.Cebulę pokroić w kostkę.Wszystkie warzywa wymieszać.Olej wymieszać z sokiem polać i dokładnie wymieszać doprawić do smaku.Odstawić na 1h do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo smaczna !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taka jest najlepsza
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak jest młoda to robię tak a potem jest dla mnie za twarda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubimy surówkę z kapusty czerwonej z tym że ja przelewam ją wrzątkiem.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez ja bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię taką surówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !