Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śnieżek rabarbarowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miodu 2 łyzki
białko 2
twaróg 250 g
rabarbar 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Śnieżek rabarbarowy

Rabarbar pokroic na kawałki i ugotowac do miękkości w nieweilkeij ilosci wody z miodem.Wymieszac twaróg z rabarbarem.Ubic z białek bardzo sztywna pianę i ostroznie wymieszac z masą.Śnieżek włozyc do kompotierek i podawac

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 15.04.2013 09:48
podoba mi sie
wiertlo102
wiertlo102 20.03.2011 22:05
pycha
Ewelina45 29.10.2010 10:03
pycha
MAR3STA 26.10.2010 16:34
ciekawy przepis. Ja uwielbiam rabarbar.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak