Sposób przygotowania

Pieczarki przebrac,umyc i pokroic w cienkie plasterki.Udusic pod przykryciem prawie do miekkosci w nieweilkiej ilosci osolonej wody z kminkiem i sokiem z cytryny.PO ostudzeniu wymieszac z marynatą sporzadzona z octu,pieprzu,oleju,cukru i drobno posiekanej natki pietruszki.Odstawic do lodowki i podawac na lisciach zielonej sałaty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    wyprówbowałam wczoraj pycha ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    smaczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !