Sposób przygotowania

Mięso opłucz ,osusz papierowym ręcznikiem kuchennym ,pokrój na niewielkie sznycelki ,oprósz mielonym pieprzem,a następnie odstaw na 10 minut w chłodne miejsce.
Grejpfruty starannie umyj ,odkrój skórkę ,miąższ pokrój w wiertki.Szczypiorek posiekaj na kawałki długości 4 cm.
Na dużej patelni rozgrzej oliwę ,usmaż sznycelki ,przełóż je na talerz i trzymaj w cieple.na patelnię włóż posiekany imbir i szczypior ,smaż mieszając około 2 minuty .
Następnie wlej sok z grejpfruta ,dodaj cząstki owoców ,dopraw odrobina sosu sojowego oraz mielonym czarnym pieprzem .
Całośc trzeba dusic razem przez 5 minut.Następnie włóż usmażone mięso ,dus je kolejno 5 minut .Podawaj z ugotowanym makaronem typu wstążki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    lubie grejfruty
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie połącznia
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię mięso z owocami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne zestawienie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    oryginalne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !