Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta szczypiorkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło roślinne 15 dag
szczypiorek czosnkowy 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta szczypiorkowa

Sczypiorek bardzo drobno pokrajać, dodać masło, sól, pieprz, sok z cytryny, dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem i wędliną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 17.11.2013 18:46
dobry dodatek do świeżego pieczywa :)
Motorek 07.10.2012 17:55
bardzo fajna
mela25 21.05.2012 07:25
pycha :)
ana00 25.10.2010 19:38
na pewno smaczne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak