Sposób przygotowania

utzyj margaryne z cukrem i dodawaj po 1 zoltku .gdy masa bedzie pulchna dodaj mak ,make, i bakalie. na koniec dodaj bite na piane bialko .delikatnie wymieszaj . podziel na 2 czesci i upiecz 2 piacki ok.30 minut. budyn ugotuj wg przepisu na opakowaniu .wystudz. margryne utrzyj z cukrem ,dodaj po lyzce budyniu ..utrzyj na puszysta mase. galaretke zrob wg przepisu gdy zastygnie poktoj na waskie paski . mase budyniowa polowe wyloz na 1 placek .na wierzch uloz 4 rzedy biszkoptow pomiedzy nimi uloz paski galaretki .calosc przykryj pozostala masa budyniowa i przykryj 2 plackiem . .wstaw do lodowki .

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !