Sposób przygotowania

Puszki zalać wodą w garnku i gotować na małym ogniu 2 godziny (gotowca wystarczy podgrzać ok 30 minut). Powstanie gęsta i słodka masa przypominająca roztopione cukierki krówki. Ostudzić ale nie wyziębić i ciepłą masą krówkową smarować kolejne warstwy andrutów. Układać andruty jedne na drugich aż się skończą andruty. Środkowa warstwa jest zarezerwowana dla roztopionej czekolady.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    joanna131

    ten przepis,musze wyprobowac,ale dopiero po egzaminach
  • 4
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    nic trudnego,kazdy to potrafi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    krzywe też bym zjadł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !