Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy bulion i win. Gotujemy do momentu wrzenia. Żółtko rozkłócić ze śmietaną i wlewamy do zupy. Dodajemy sól, pieprz, gałkę muszkatołową oraz odrobinę cukru do smaku. Dwie kromki chleba kroimy w kostkę i zrumieniamy na maśle na złoty kolor. Grzanki wrzucamy do zupy tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z winem nie robiłam jeszcze zupy,ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa zupa, takiej nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Trzeba wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    po takiej zupie można prowadzić auto ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ha ha zależy ile zjesz ,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    powinna byc smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !