Sposób przygotowania

Owoce rozdrobnić i wrzucić do butli, zalać wódką, dobrze zakorkować. Macerować przez 3-4 tygodnie, po czym przecedzić przez lejek z watą i wlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja się zastanawiałam do czego używa się tarninę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ooo, to dla mnie nowość, nigdy takiej nie robiłam ani nie piłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawy przepis - nie miałam pojęcia że można jeść jarzębinę
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    takiego jeszcze nie piłam, a nazwa trochę śmieszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    kiedyś u dziadka piłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !