Sposób przygotowania

plastry kiełbasy kładziemy na silnie rozgrzany olej pod wpływem gorąca brzegi plastrów uniosą się tworząc coś w rodzaju talerzyka.Pomidory kroimy na pół lekko solimy i smażymy na maśle po dwie minuty z każdej strony.Do każdego talerzyka wkładamy połówkę pomidora i posypujemy szczypiorkiem albo tartym serem

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    praktyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Szybkie, a może ładnie wyglądać jak przyrządzający się postara:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zawsze coś innego do zjedzenia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    w taki sposób przyrządzonej mortadeli jeszcze nie jadłam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Smaczny i praktyczny ten talerzyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowa kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    o takie robie dzis na kolacje, swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    szybkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej tego jeszcze nie widziałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !