Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Talerzyki z kiełbasy z pomidorami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Martadela 6 plasrów
pomidory 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Talerzyki z kiełbasy z pomidorami

plastry kiełbasy kładziemy na silnie rozgrzany olej pod wpływem gorąca brzegi plastrów uniosą się tworząc coś w rodzaju talerzyka.Pomidory kroimy na pół lekko solimy i smażymy na maśle po dwie minuty z każdej strony.Do każdego talerzyka wkładamy połówkę pomidora i posypujemy szczypiorkiem albo tartym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 21.12.2011 16:09
o jej tego jeszcze nie widziałem
Kate131 07.09.2011 08:10
szybkie
Ania67 25.08.2011 08:40
super
Ewelina47 24.08.2011 08:23
o takie robie dzis na kolacje, swietne
Anna146 10.08.2011 06:59
super pomysł na kolację
Natalia/tubisiek 24.03.2011 07:19
musi być smaczne :)
Grazyna0211 17.03.2011 11:04
pomysłowa kolacja
gacopierz23 02.02.2011 18:56
Smaczny i praktyczny ten talerzyk
Izabela/bella81 18.01.2011 10:57
w taki sposób przyrządzonej mortadeli jeszcze nie jadłam...
Katarzyna156 20.12.2010 09:35
fajne :)
Katarzyna156 20.12.2010 09:35
fajne :)
ben-ka 14.12.2010 14:01
Zawsze coś innego do zjedzenia:)
mysza666 10.11.2010 13:44
Szybkie, a może ładnie wyglądać jak przyrządzający się postara:)
IZABELA29 11.08.2010 09:44
praktyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak