Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka cielęca smażona

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
mąka 1/2 szklanki
sól do smaku
wątróbka cielęca 1 (duża)

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka cielęca smażona

Wątróbkę pokroić na kawałki, obtoczyć w mące i smażyć w roztopionym maśle z obydwu stron, aż będzie miękka, soląc na końcu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 21.08.2011 10:55
pycha
petronella 05.04.2011 15:51
cos dla mojego meza..
RenataZ-et 20.10.2010 23:47
Lubię wątróbkę, ale smażę zawsze z cebulką :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak