Sposób przygotowania

Ugotować wywar z warzyw. Grzyby i mieso ugotować do miękkości.Do wywaru z mięsa dodać 1 litr wywaru z warzyw. Grzyby drobno posiekać, mieso pokroić w kostkę i wrzucić do wywaru. Zaprawić smietaną zagotować, dodać posiekaną zieleninę, ser zółty, zamieszać Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pyszna,aromatyczna zupka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !