Sposób przygotowania

Schab pokrajać na porcje, zbić tłuczkiem, opruszyć solą, pieprzem i wegetą. Obtaczać w mące, zrumienić na oleju. Pieczarki umyć pokroić w plastry, obsmażyć na maśle. W naczyniu żaroodpornym ułożyć mieso, na niego wyłożyc pieczarki, podlac wodą i dusić pod przykryciem około 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez takie robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    muszę przygotować takie bitki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    podoba mi się taki pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super danie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !