Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, dodać 4 łyżki wody, skropić octem, osolić i podgrzewać około 6 min pod przykryciem. Wystudzić, dodać ztarte jabłko i marchew, oraz drobno pokrajaną cebulę. Oblać sałatkę śmietaną wymieszaną z musztardą, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna sałateczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    bardzo smacznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajna salatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna sałatka.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    to musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !