Sposób przygotowania

Składniki ciasta mieszamy na jednolitą masę za pomocą rózgi, a następnie wkładamy do lodówki na czas przygotowywania warzyw. Brokuł dzielimy na różyczki, cukinię i cebulę kroimy w krążki (przy czym cebulę rozdzielamy dodatkowo na obrączki), pieczarki w plastry, marchewkę kroimy na pół, a następnie w \"zapałki\". Warzywa maczamy w cieście, a następnie smażymy na rozgrzanym głębokim tłuszczu do czasu, aż się zarumienią ~1-2min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wyglądają naprawdę rewelacyjnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawa propozycja !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !