Sposób przygotowania

Fasolkę pokroić na kawałki cebulę obrać drobno posiekać,lekko przesmażyć na oleju dodać fasolkę koncentrat pomidorowy natkę i cukier podlać wodą i dusić na małym ogniu aż fasolka będzie miękka.Doprawić solą i pieprzem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta29

    ciekawy i prosty przepis , kiedyś zrobię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    A z czym to się podaje? Całkiem ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takiej fasolki to ja jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna, musze spróbować !
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Podobnie również i ja robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie przepadam za szparagowa, ale w twoim zestawie muszę spróbować brzmi zachęcająco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    prosty ,fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamilagorczyca

    fajny przepis na fasolkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy takiej nie jadłam, ale chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię szparagówkę z mojego ogródka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    jest pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !