Sposób przygotowania

Deserek powstal dzięki inspiracji borgii - za co bardzo jej dziękuje, mam na dzieje ze nie ma nic przeciwko ze go zamieszczam, gdyz troche zmienilam, a poza tym nie korzystalam z jej przepisu tylko luźnej propozycji:) na pewno zrobie jeszcze nie raz!

budyn gotujemy tak jak na opakowaniu i dodajemy dodatkowo 2 kopiate łyzki cukru. Zelatyne rozpuszczamy w niewielkiej ilosci wody - ok 1/5 szklanki i mieszamy gorącą z gorącym budyniem, który następnie przelewamy do małych foremek. Gdy budyn jest chlodny ale jeszcze nie sztywny to dodajemy do środka maliny. Gdy sie steżeje to wyjmujemy i dekorujemy owocami oraz dżemem - na zdjeciu powidla wlasnej roboty.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wygląda wspaniale! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny deserek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładne kolory
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Aż ślinka cieknie! Super!
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !