Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1
cebula 1
jabłko 1
Kwas cytrynowy Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka surówka z czerwonej kapusty

kapuste drobno szatkujemy i parzymy w wodzie ze szczypta kwasku przez ok 5 minut. Dodajemy utarte na grubym tarelku jabluszko oraz pokrojona w kostke cebule, mieszamy z oliwa i doprawiamy do smaku pieprzem i solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monisia1977 04.02.2012 15:40
dobre
ela16 21.09.2011 09:28
ulubiona
Iwusia 23.01.2011 12:37
i smaczna :) Robię podobnie tylko dodaję jeszcze musztardę :))
Mariusz17 22.01.2011 10:54
Fajna do obiadku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak