Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z boczkiem i serem.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6 szt
boczek wędzony 6 pasków
ser żółty
tymianek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z boczkiem i serem.

Parówki naciąć wzdłuż, ser zetrzeć na tarce i włożyć w środek naciętej parówki, każdą parówkę owinąć boczkiem i spiąć wykałaczką. Tak przygotowane parówki ułożyć na blaszce, posypać tymiankiem i pieprzem. Dołożyć troszkę masła ( wg uznania) i piec ok 20 min. w piecu. Żeby było szybciej można termoobiegiem. Podawać z keczupem. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radosna29 28.01.2012 15:44
ciekawe
Aniunia773 31.01.2011 21:38
pychotka
ewasylwia 21.11.2010 20:52
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak