Sposób przygotowania

Kapustę rozdzielić, umyć liście, osuszyć, wykroić twardą część kapusty, pokroić na gruby makaron. Marchewkę zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę. Wszystko wymieszać. Następnie: Majonez, oliwę, ocet winny, sól , cukier, pieprz - wymieszać ( do smaku). Wlać do przygotowanej kapusty i wymieszać. Pozostawić na ok 15 min. aby nabrała aromatu. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    uwielbim sałatki i surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Tą szczególnie polecam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !