Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopty okrągłe 1 paczka
truskawki świeże 0,5 kg
galaretki truskawkowe 4 szt
serek homogenizowany 2 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Dwie galaretki rozpuścić w szklance wody.Truskawki i serki zmiksowac i dodać tężejącą galaretkę.W tortownicy wyłożyć biszkopty,wylac masę truskawkową .Dwie galaretki rozpuścić w 1i1/2 szkl wody i tężejące wylać na masę truskawkową.Przed podaniem dobrze schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 31.12.2013 18:57
super sernik
Krystyna32 09.03.2012 10:54
pycha
Dorota59 24.01.2012 19:12
kusz?co wygl?da ten serniczek
Barbara/zuza22_85 26.12.2011 21:54
pycha
SyMiki 07.08.2011 14:32
Ile dokładnie trzeba dać tego serka?
grazia1 22.05.2011 18:44
mniam
Edyta38 11.02.2011 09:58
uwielbiam serniki na zimno
MAR3STA 27.11.2010 23:50
same pyszności, palce lizać!
matii6 20.11.2010 21:35
to coś dla mnie
ElizaT 15.11.2010 00:34
do kawki jak znalazł ;)
Ewelina47 09.11.2010 12:30
uwielbiam
Katarzyna/kate1980 18.10.2010 13:05
uwielbiam takie ciasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak