Sposób przygotowania

Z mąki jajek i odrobiny wody zagnieść twarde ciasto i grubo rozwałkować. Pokrajać w paski a nastepnie w ukośne kluski. Tak przygotowane kluski ugotować na wrzącej, osolonej wodzie. Gdy są miekkie dodać masło, natkę z pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    nie probowalam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Dla mnie pyszne-uwielbiam natkę pietruszki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiej nie jadłam.. ciekawe jak smakuje...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    heh jaki śmieszny przepis, nigdy takiego nie jadłam ale może warto spróbować ... dość łatwy się wydaje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajna zupka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !