Sposób przygotowania

Ser pokrajać w kwadraty, wielkości pudełka zapałek. Jajko wymieszać z mlekiem i zanurzać porcje sera, otaczać w mące i ponownie zanurzyć w jajku, a następnie otoczyć w tartej bułce. Opanierowany ser smażyć na rozgrzanym tluszczu po obu stronach. Podawać posypane posiekanym szczypiorkiem, z dodatkiem sałaty i ciemnego pieczywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pycha, polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    niciapn

    mniam :) super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !