Sposób przygotowania

Krewetki wraz z pokrojonymi warzywami podsmażamy na oliwie. Dodajemy przyprawy. Podlewamy białym winem i dusimy do miękkości. Podajemy z ryżem lub białym pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czy można z tego zrobić coś na kształt zupy ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pacpaw, myślę, że można
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Jeszcze nigdy nie jadłam krewetek. Jaki mają smak?
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !